| Yazar |
Mesaj |
komder
Admin
|
 BİR SANDALYE DE BENDEN Kampanyası
Bildiğiniz gibi yeni binamızın tefrişatı başlamış durumda, yönetim kurulumuz tefrişatın neredeyse tamamının sorumluluğunu üzerine almış bulunmakta. Biz de öğrenci üyeler olarak derneğimizin sandalyelerini alalım, yönetim kuruluna destek olalım, çorbada bizim de tuzumuz bulunsun dedik ve bunun için binamızda kullanılacak 250 adet sandalye ve tekli koltukları biz temin edelim dedik. Eğer siz de çorbada benim de tuzum olsun diyorsanız lütfen irtibata geçin. Bir sandalyenin ücreti ortalama 100 ytl olarak belirlenmiştir.
İrtibat : Ali Sami Öztürk - 0533 746 42 90
Mail: yardim@komder.com
Hesap No: Bank Asya / Çankaya Şubesi / 81-402287-3
_________________ www.komder.com
|
| Cum Şub 15, 2008 7:29 pm |
|
 |
tekcan
|
 ilk sandalye..
bismillah diyerek ilk sandalye benden olsun diyorum arkadaşlar.. allah pek çok sandalyeler ihsan etsin bizlere inşallah.. ali sami abi neyse gereği hemen yapalım.
|
| Çrş Şub 20, 2008 7:59 pm |
|
 |
izmir_tire
|
 Re: ilk sandalye..
tekcan yazmış:bismillah diyerek ilk sandalye benden olsun diyorum arkadaşlar.. allah pek çok sandalyeler ihsan etsin bizlere inşallah.. ali sami abi neyse gereği hemen yapalım.
inş. Allah kabul etsin..
_________________ benim cennetim bana bakan gözlerindir...
|
| Çrş Şub 20, 2008 8:12 pm |
|
 |
mkaf4
|
ya bağışlayanlardan Allah razı olsun da ben de bağışlamak istiorum ama bi sandalye fiyatını tek başıma veremem acaba forumdan benim gibi olan bikaç kişi birleşip beraber bi sandalye bağışlasak nasıl olur
_________________ Jai Ho...
|
| Çrş Şub 20, 2008 8:23 pm |
|
 |
izmir_tire
|
mkaf4 yazmış:ya bağışlayanlardan Allah razı olsun da ben de bağışlamak istiorum ama bi sandalye fiyatını tek başıma veremem acaba forumdan benim gibi olan bikaç kişi birleşip beraber bi sandalye bağışlasak nasıl olur .gif)
aslında çok iyi olur ama su anda bizde biraz sıkıntı var .gif) eğer bekleyeceksen biraz sonra bikaç kişi birlikte alırız olur mu?
|
| Çrş Şub 20, 2008 8:29 pm |
|
 |
mkaf4
|
izmir_tire yazmış:mkaf4 yazmış:ya bağışlayanlardan Allah razı olsun da ben de bağışlamak istiorum ama bi sandalye fiyatını tek başıma veremem acaba forumdan benim gibi olan bikaç kişi birleşip beraber bi sandalye bağışlasak nasıl olur .gif)
aslında çok iyi olur ama su anda bizde biraz sıkıntı var eğer bekleyeceksen biraz sonra bikaç kişi birlikte alırız olur mu?
ya şimdi şöle bisorun var ama bi iki kişiyle olcak bişi diil bu sonuçta 100ytl hepimiz öğrenciyiz yani mesela 5kişi 20ytl verse yada böle bişi yani zaman benim için sorun diil o derneğin sorunu
|
| Çrş Şub 20, 2008 8:33 pm |
|
 |
izmir_tire
|
eğer zaman sorun değilse buluruz ya dediğin gibi 5 kişi olsak bi sandalye verebiliriz... herhalde 5 kişi buluruz bi bakalım diğer arkadaşlara soralım ona göre yine konuşuruz ok..
|
| Çrş Şub 20, 2008 8:38 pm |
|
 |
corman
|
arkadaslar iyi dusunmussunu eger gucumuz yetmiyorsa bir tanesini de bolusebiliriz.. ama ihmal etmiyelim
ben de bir sandalye ile basliyayim diyorum insallah gerisi gelir..
bereketli olsun..
eskilerden eno23, forlan, burak, emre, ridvan, rainman... gormek isteriz kendilerini..
|
| Çrş Şub 20, 2008 11:12 pm |
|
 |
izmir_tire
|
corman yazmış:arkadaslar iyi dusunmussunu eger gucumuz yetmiyorsa bir tanesini de bolusebiliriz.. ama ihmal etmiyelim
ben de bir sandalye ile basliyayim diyorum insallah gerisi gelir..
bereketli olsun..
eskilerden eno23, forlan, burak, emre, ridvan, rainman... gormek isteriz kendilerini..
inş. hocam bizde gücümüz yettiği kadar yardımcı olmaya çalışacağız...
|
| Prş Şub 21, 2008 9:02 am |
|
 |
hdulger
|
 birler bin olur insallah
sıza sıza göl olur
akar akar yol olur
yaradan dileyince
az çoklardan bol olur.
arkadaşlar birleriniz bin olsun inşallah..
|
| Cum Şub 22, 2008 11:36 am |
|
 |
izmir_tire
|
 Re: birler bin olur insallah
hdulger yazmış:sıza sıza göl olur
akar akar yol olur
yaradan dileyince
az çoklardan bol olur.
arkadaşlar birleriniz bin olsun inşallah..
inş...
|
| Cum Şub 22, 2008 1:06 pm |
|
 |
eno23
|
bir sandalye de benden olsun inşallah.. şimdilik bir diyelim gerisi için çalışmalarımıza devam edelim inşallah..
_________________ --- www.blogaritma.com ---
|
| Cum Şub 22, 2008 1:19 pm |
|
 |
izmir_tire
|
eno23 yazmış:bir sandalye de benden olsun inşallah.. şimdilik bir diyelim gerisi için çalışmalarımıza devam edelim inşallah..
inş. abi Allah razı olsun...
|
| Cum Şub 22, 2008 8:56 pm |
|
 |
forlan
|
Şimdilik bir sandalye de bize yazalım.
Şimdilik inşallah ...
_________________ Hikmetinden sual olunmaz...
|
| Sal Şub 26, 2008 11:10 am |
|
 |
mikselina
|
ben de bir sandalye ile katkıda bulunmak isterim.
_________________ Senin için Ey EFENDİM!
Senin için artıracağız hızımızı.
"Kahramankent'2001 mezunu olmaktan gurur duyuyor"
"Söz değil İş"
Namaz Sevgisi Topluluğu
bir kolejlinin hayaliydi,
şimdi gerçeğe dönüşüyor...
|
| Cum Mar 07, 2008 10:02 am |
|
 |
hdulger
|
 kampanya nasıl gidiyor?
dernekteki kampanya sorumlusu arkadaşlar genel gidişat ile ilgili bilgi verseler buradan nasıl olur?.. bilelim yani nasıl gidiyor sandalye kampanyası.. eksik gedik var mı? daha çalışma gerektiriyorsa eşe dosta da haber verelim..
|
| Pzr Mar 09, 2008 12:54 pm |
|
 |
izmir_tire
|
 Re: kampanya nasıl gidiyor?
hdulger yazmış:dernekteki kampanya sorumlusu arkadaşlar genel gidişat ile ilgili bilgi verseler buradan nasıl olur?.. bilelim yani nasıl gidiyor sandalye kampanyası.. eksik gedik var mı? daha çalışma gerektiriyorsa eşe dosta da haber verelim..
haklısın, katılıyorum bizim de az çok haberimiz olsun..
|
| Pzr Mar 09, 2008 10:41 pm |
|
 |
forlan
|
Ali Sami kardeş
Bize bir sandalye daha yaz
bir de arkadaşların dediği gibi biraz bilgi verin yaw... Enes aydınlat kamuoyunu...
_________________ Hikmetinden sual olunmaz...
|
| Çrş Mar 12, 2008 5:37 pm |
|
 |
izmir_tire
|
forlan yazmış:Ali Sami kardeş
Bize bir sandalye daha yaz
bir de arkadaşların dediği gibi biraz bilgi verin yaw... Enes aydınlat kamuoyunu...
|
| Prş Mar 13, 2008 10:01 pm |
|
 |
ERA
|
bugün derneğe gittik bikaç arkadaşla beraber. dernekte güzel işler oluyor arkadaşlar.alt kattaki dükkana inegöl köftecisi açılıyor. ayrıca en üstteki dairelerden birinin salonu döşenmiş,çok güzel olmuş. bayanların da artık kendi dairelerine geçme vakti geldi. yavaş yavaş döşenmeye başlanıyor. biz yeterki kararlı olalım.Allah yardımını esirgemiyor. bugün bunu anladım.
_________________ Şimdi mucit kaşif yetişmiyor. Taklitçi adamlar yetişiyor. Kısmen herşeyi değiştirecek, isyancı ruha ihtiyaç var. Her şey değişecek. Kitap-mektep-kapı-sıra... hepsi... ve tenkit ile işe başlamak esastır...
ivedik - komder '04
|
| Cum Nis 18, 2008 6:00 pm |
|
 |
izmir_tire
|
maşallah maşallah bunları duymak gerçekten çok hoş Allah devamını da getirsin inş.
|
| Cmt Nis 19, 2008 11:45 pm |
|
 |
mkaf4
|
ERA yazmış:bugün derneğe gittik bikaç arkadaşla beraber. dernekte güzel işler oluyor arkadaşlar.alt kattaki dükkana inegöl köftecisi açılıyor. ayrıca en üstteki dairelerden birinin salonu döşenmiş,çok güzel olmuş. bayanların da artık kendi dairelerine geçme vakti geldi. yavaş yavaş döşenmeye başlanıyor. biz yeterki kararlı olalım.Allah yardımını esirgemiyor. bugün bunu anladım.
hadii ya süper inşaAllah en kısa zamanda tüm daireler düzenlenmiş olcak ya çok şükür
|
| Pts Nis 21, 2008 3:55 pm |
|
 |
Burcu
|
hakkaten ya çok guzel olmuş duzenlenen salon. dairemizi de hemen faliyete geçirmek super olacak inşallah. vira bismillah...
|
| Sal Nis 22, 2008 2:15 pm |
|
 |
bosnak
|
forlan yazmış:Enes aydınlat kamuoyunu...
bu enes forumdaki eno23 olan abim mi?
_________________ www.gunduzalpkonagi.com
|
| Prş Nis 24, 2008 11:33 am |
|
 |
corman
|
bosnak yazmış:forlan yazmış:Enes aydınlat kamuoyunu...
bu enes forumdaki eno23 olan abim mi? .gif)
evvet kendisi olur ama yazmaz cizmez haberdar etmezz!
|
| Cmt Nis 26, 2008 10:40 am |
|
 |
seymac
|
çok sevindim ya hayırlı uğurlu olur inşAllah
_________________ Çekemezsen gülün nazını ne dikenine dokun, ne gülü incit....
~carpe diem even if it kills you~
|
| Cmt Nis 26, 2008 10:47 am |
|
 |
bosnak
|
corman yazmış:evvet kendisi olur ama yazmaz cizmez haberdar etmezz! .gif)
Abi çok yoğun ondan yazamıyo
_________________ www.gunduzalpkonagi.com
|
| Cmt Nis 26, 2008 3:57 pm |
|
 |
Burcu
|
gordugum kadarıyla, gectigimiz son pazar gunu itiberiyle, dernegin altındaki dukkan köfteci olarak faaliyete geçmiş.
1. dairedeki odalardan biri duzenlenmiş, müdür odası gibi sanırım. 2. dairede pek bişey yoktu. 3. daireye kutuphane taşınmaya başlamış ve ilerleyen gunlerde kutuphane olarak hizmet verecekmiş. 5. dairede tadilat yapılacakmış. 6. daire baya bir kullanılır hale gelmiş, bir odası halısı, perdesi ve koltuklarıyla tamamlanmış, diger 2 oda da kullanılabilir halde idi sanırım.
dernek hızla düzenleniyor, çok guzel olacak inşallah. emeği geçen herkesten Allah razı olsun.
|
| Pts Nis 28, 2008 1:52 pm |
|
 |
captain sparrow
|
sandalye kampanyasına destek verenlerden Allah razı olsun ama lafla peynir gemisi gitmez demişler biraz daha asılalım eş dost tanıdık ne varsa çekinmeyelim isteyelim siz gayret edin gerisini Allah tamamlar. bu işi ciddiye alalım
|
| Sal Ekm 28, 2008 4:29 pm |
|
 |
FATMA HARUN
|
forlan yazmış:Şimdilik bir sandalye de bize yazalım.
Şimdilik inşallah ...
ömer nerdesin yaw
|
| Pzr Ekm 11, 2009 5:48 pm |
|
 |
|
|